Coronaregels

Hoe gaan wij om met Covid-19?

Wat fijn! Vanaf 10 februari kunt u weer gereserveerde fietsen buiten afhalen bij BIKE2RENT!
We zijn momenteel beperkt open en werken ook met minder personeel. Daarom kunt u het beste telefonisch contact opnemen wanneer u een fiets wilt reserveren. U kunt bellen naar 0118-851350 of naar 0652147833.

Regels
-Houdt 1,5 meter afstand
-Ontsmet uw eigen fiets voordat u gaat fietsen. De middelen daarvoor staan bij ons klaar.
-Wanneer u binnen gaat betalen, kom dan niet met het hele gezin binnen en draag dan a.u.b. een mondkapje. U kunt zowel pinnen als contant betalen.

Buiten
Naast de 1,5 meter regel geldt dat buiten de eigen woning u met maximaal 2 personen of 1 huishouden in groepsverband ergens heen mag gaan of iets mag ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. De politie kan handhaven als er meer dan 2 personen bij elkaar zijn of als personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren onvoldoende afstand houden. Houdt u op ons terrein, maar ook onderweg alstublieft rekening met deze voorschriften. Wanneer u een boete krijgt, kunt u deze niet op ons verhalen.

Winkel
BIKE2RENT is bij de lifestyle winkel La Dune ondergebracht. Wanneer u wilt winkelen, is dit uiteraard mogelijk, maar ook hier gelden regels: Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn en er dient 4 uur vooraf gereserveerd te worden voor een bezoek van 10 minuten of 30 minuten. Vraag aan het personeel naar de beschikbare winkeltijden. In de winkel is een mondkapje verplicht en er is desinfecterende gel voor uw handen beschikbaar.

Door het naleven van bovenstaande maatregelen is het voor ons gelukkig weer mogelijk om u van dienst te kunnen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan gerust. Ons personeel is steeds op de hoogte van de laatste Covid-19 regels en de mogelijkheden voor u als klant!

Veel fietsplezier toegewenst,

BIKE2RENT fietsverhuur

Door een tekort aan personeel is online fietsen reserveren helaas niet mogelijk momenteel. Wanneer u fietsen wilt reserveren vragen we u daarom te bellen tijdens openingsuren naar de winkel op telefoonnummer 0118 851350

 

Aufgrund vond Personalmangel können Sie derzeit leider keine Fahrräder online reservieren. Wenn Sie Fahrräder reservieren möchten, müssen Sie das Geschäft während der Öffnungszeiten anrufen. +31(0)118 851350